4 λόγοι για τους οποίους δεν θα πρέπει ΠΟΤΕ να δημοσιοποιείτε τη σχέση σας στα Social Media!..

333
Ζευγάρια, ίσως να θέλετε να το ξανασκεφτείτε πριν ανεβάσετε κι άλλη selfie με τη σχέση σας στο Facebook ή το Instagram.

Δεν είναι μόνο ενοχλητικό για όλους τους «φίλους» σας...

Ζευγάρια, ίσως να θέλετε να το ξανασκεφτείτε πριν ανεβάσετε κι άλλη selfie με τη σχέση σας στο Facebook ή το Instagram. Δεν είναι μόνο ενοχλητικό για όλους τους «φίλους» σας – στην πραγματικότητα βλάπτει τη σχέση σας.

Σοβαρά τώρα, ο καθένας θα ήταν πολύ πιο ευτυχισμένος αν απλά σταματούσε εντελώς να μιλάει για τη σχέση του σε απευθείας σύνδεση..

Για να σας πείσουμε, έχουμε μαζέψει 4 λόγους που η δημοσίευση της σχέσης σας στα social media είναι μια θλιβερή ιδέα.

#1 – Δεν κερδίζεις τίποτα και χάνεις τα πάντα

shutterstock_338717978

Η οικειότητα είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της κάθε καλής σχέσης. Ένας καλός σύντροφος ξέρει περισσότερα για εσάς από ό, τι οποιοσδήποτε άλλο στον κόσμο. Όταν βγάζετε τις λεπτομέρειες της σχέσης σας στο διαδίκτυο, πετάτε αυτή την οικειότητα έξω από το παράθυρο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν αποφασίσετε να μοιραστείτε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με το σύντροφό σας.

Είναι σαν να μετατρέπετε τη σχέση σας σε ριάλιτι και να καλείτε το σύνολο του διαδικτύου για να παρακολουθήσει. Και να μοιραστεί. Και να σχολιάσει.

Αυτό δεν σας αποφέρει απολύτως τίποτα, ενώ σας κοστίζει ακριβά στο τίμημα της «οικειότητας».

#2 – Δημιουργεί ένα προσωπείο

"Look, Jane, I know what I did was terrible. But our Facebook friends really need us to be happy right now."

Είναι γνωστό το γεγονός ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα social media κυρίως για να συγκρίνουν τη ζωή τους με των άλλων. Φυσικά, αυτό αποδεικνύεται απολύτως καταστροφικό επειδή οι άνθρωποι είναι τρομερά ψεύτες για το πόσο φοβερή είναι η ζωή τους.

Όταν ανεβάζετε «χαριτωμένες» selfie με το σύντροφό σας, δίνετε το δικαίωμα σε άλλους ανθρώπους να αισθάνονται χάλια για τη σχέση τους. Δεν βλέπουν τα λάθη ή τους καβγάδες – απλά εσάς και τον σύντροφό σας να χαμογελάτε σε μια παραλία.

Ξαφνικά, η σχέση σας γίνεται ένα σόου. Και καταλήγετε να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να διατηρήσετε την εικόνα του «ευτυχισμένου ζευγαριού» κάτι το οποίο σας φέρνει περισσότερο άγχος και πίεση από ό, τι χρειάζεστε.

#3 – Σας παίρνει μακριά από το εδώ και τώρα

shutterstock_439120489

Μελέτες έχουν δείξει επανειλημμένως ότι η διατήρηση της παρούσας στιγμής είναι ένα σημαντικό μέρος της ευτυχίας. Ας το παραδεχτούμε – όταν δημοσιεύετε για τη σχέση σας στα social media, το μυαλό σας είναι παντού, παρά στην παρούσα στιγμή.

#4 – Κρατάει τη σχέση σου σε αλυσίδες

Υπάρχουν μόνο λίγα πράγματα που μπορείς να κάνεις, όταν όλοι οι φίλοι και οι ακόλουθοι σας γνωρίζουν τις λεπτομέρειες της σχέσης σου. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε πέρα από μια διαφωνία;

Λοιπόν μαντέψτε τι; Δεν μπορείτε επειδή κάποιος που μόλις και μετά βίας γνωρίζετε εξακολουθεί να είναι αναστατωμένος για το τι ο σύντροφός σας, σχολίασε σχετικά με την δημοσίευση σου και δεν πρόκειται ποτέ να σας αφήσει να το ξεχάσετε αυτό.

Τα ζευγάρια που κρατούν τη σχέση τους ιδιωτική, από την άλλη το αποφεύγουν.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο για περισσότερα σχετικά με το γιατί η δημοσιοποίηση της σχέση είναι μια κακή ιδέα.


Πηγή / Copyright: davidwolfe.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: taz.gr

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ...
Loading...
Αφήστε το σχόλιο σας: