Σχετικά – Επικοινωνία

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, έχουν ως εξής:

Το taz.gr είναι ένας συλλέκτης και ταξινομητής ειδήσεων ο οποίος λειτουργεί αυτόματα, συλλέγοντας και ταξινομώντας τις RSS ροές από διάφορες πηγές ειδήσεων. Όλες οι ειδήσεις ταξινομούνται αυτόματα μέσω των RSS ροών των πηγών και το taz.gr δεν ασκεί κανέναν έλεγχο στο περιεχόμενο και δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών.

Σε όλες τις ειδήσεις αναφέρεται ευδιάκριτα η Πηγή της και περιλαμβάνεται μόνο αυτό το μέρος της είδησης που η Πηγή διαθέτει μέσω της RSS ροής της. Στον αναγνώστη παρέχονται links προς την πηγή, δίνοντας στον αναγνώστη έτσι την δυνατότητα να παραπέμπεται στον ιστότοπο της προέλευσης του άρθρου για να διαβάσει το πλήρες κείμενο της είδησης. To taz.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο εξωτερικών δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω υπερσυνδέσμων.

Το taz.gr επίσης δεν ευθύνεται για το μέρος της είδησης (περίληψη περιεχομένου δημοσιεύσεων) εξωτερικών πηγών το οποίο περιλαμβάνεται στο taz.gr αυτόματα μέσω της RSS ροής της πηγής και το οποίο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία και άποψη της πηγής. Οι περιλήψεις περιεχομένων δημοσιεύσεων εξωτερικών πηγών, αποτελούν απόψεις και γνώμες των ίδιων των πηγών και δεν εκφράζουν τις απόψεις του taz.gr.

To taz.gr αποτελεί απλά ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ταξινόμησης ειδήσεων και δεν εκφέρει άποψη η γνώμη. Το taz.gr (όπως και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες όπως π.χ. οι Ειδήσεις Google) αποτελεί μια εξαιρετικά ασυνήθιστη υπηρεσία ειδήσεων δεδομένου ότι τα αποτελέσματά μας συλλέγονται αποκλειστικά από αλγορίθμους ηλεκτρονικών υπολογιστών χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Ως αποτέλεσμα, οι πηγές ειδήσεων επιλέγονται ανεξαρτήτως πολιτικών απόψεων και ιδεολογίας, επιτρέποντάς σας να δείτε τον τρόπο με τον οποίο οι διαφορετικοί οργανισμοί ειδήσεων παρουσιάζουν την ίδια είδηση.

Αυτή η ποικιλία προοπτικών και προσεγγίσεων είναι μοναδική μεταξύ των ηλεκτρονικών ιστοτόπων ειδήσεων και τη θεωρούμε απαραίτητη για να μπορείτε να είστε ενημερωμένοι σχετικά με ζητήματα που σας αφορούν περισσότερο.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το e-mail support@taz.gr σε περίπτωση που:

1) Θέλετε να διαγραφεί η παραπομπή σε κάποια είδηση από το taz.gr για οποιοδήποτε λόγο.

2) Είστε ο διαχειριστής πηγής ειδήσεων που περιλαμβάνεται στο taz.gr και επιθυμείτε να την αφαιρέσουμε.

3) Για οποιαδήποτε άλλο θέμα σχετικό με το περιεχόμενο και τη λειτουργία του taz.gr . Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα. Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με τη χρήση της ιστοσελίδας αυτής, αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του taz.gr