Εύβοια: Δέντρο καταπλάκωσε και σκότωσε πυροσβέστη

134
Τραγωδία στην βόρεια Εύβοια την Κυριακή όταν σε δασική περιοχή κοντά στο χωριό Σπαθάρι, ένα δέντρο καταπλάκωσε και σκ0τωσε έναν 59χρονο πυροσβέστη.

Ο 59χρονος πυροσβέστης, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας,...

Τραγωδία στην βόρεια Εύβοια την Κυριακή όταν σε δασική περιοχή κοντά στο χωριό Σπαθάρι, ένα δέντρο καταπλάκωσε και σκ0τωσε έναν 59χρονο πυροσβέστη.

Ο 59χρονος πυροσβέστης, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, το πρωί της Κυριακής πήρε το τρακτέρ και πήγε να κόψει ξύλα.

Δυστυχώς όμως η μοίρα του έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι. Η κοπή ενός πεύκου στάθηκε μοιραία, αφού κάτω από άγνωστες συνθήκες ο μεγάλος κορμός του δέντρου τον καταπλάκωσε και τον σκ0τωσε.. Αργά το μεσημέρι η γυναίκα του ανησύχησε που δεν επέστρεψε και δεν απαντούσε ούτε στο τηλέφωνο και πήγε να τον αναζητήσει.

Δυστυχώς σε αυτή έλαχε ο κλήρος να αντικρίσει πρώτη τον άντρα της καταπλακωμένο. Αμέσως ειδοποίησε τους συνάδελφους του από την Π.Υ. Μαντουδίου, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν τον νεκρό συνάδελφό τους.

Η είδηση του αδόκητου χαμού του 59χρονου πυροσβέστη έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία και στο πυροσβεστικό σώμα, αφού όλοι κάνουν λόγο για ένα εξαίρετο άνθρωπο, άριστο οικογενειάρχη. Τα καλύτερα έχουν να πουν για τον συνάδελφό τους και οι πυροσβέστες που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μια κακιά στιγμή ήταν αρκετή για να χαθεί τόσο άδικα ένας έμπειρος πυροσβέστης που είχε δώσει πολλές μάχες κάτω από δύσκολες συνθήκες και τα είχε καταφέρει.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες που έγινε το τραγικό συμβάν διενεργεί το Α.Τ. Μαντουδίου.

[via]

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ...
Loading...
Αφήστε το σχόλιο σας: