Ειρήνη Παπαδοπούλου: To survivor girl μάς δείχνει το εκπληκτικό κορμί του

132
Φωτογράφηση και συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!

έκανε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor η οποία κέρδισε τη συμπάθεια του κόσμου μέσα από τη συμμετοχή της στο...

Φωτογράφηση και συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! έκανε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor η οποία κέρδισε τη συμπάθεια του κόσμου μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Πλέον, το survivorgirl (όπως η ίδια γράφει στο instagram) έχει επανέλθει πλήρως στην καθημερινότητά του και είναι στα καλύτερά του, όπως φαίνεται στη φωτογράφηση.

Η ίδια ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο instagram και… τα σχόλια είναι περιττά.

Ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, η τραγουδίστρια έχει ακόμα στα πόδια της τα σημάδια από το Survivor.

Φυσικά, η Ειρήνη βλέπει ανελλιπώς το Survivor και είναι μεγάλη φαν του Γιώργου Αγγελόπουλου, κάτι που δεν έκρυψε από τη στιγμή που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Εξάλλου, ο Ντάνος ήταν από τους λίγους παίχτες μέσα στο παιχνίδι με τους οποίους ήρθε κοντά και εμπιστεύτηκε. Και στο χθεσινό αγώνισμα βλέποντας την επική νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανέβασε στο Instagram story μια φωτογραφία που έγινε viral… αποθεώνοντας τον Ντάνο.

[via]

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ...
Loading...
Αφήστε το σχόλιο σας: